Coaching & retraite

Coaching en retraite

Het programma bestaat uit 5 aaneengesloten dagen met dagelijks coaching en een dagopbouw op maat. Door de rust en de afstand tot de situatie waarin je zit, de dagelijkse gesprekken en de oefeningen krijg je inzicht op hoe je omgaat met situaties. Je ontdekt wat je werkelijk wilt en wie je in essentie bent zonder last te hebben van geconditioneerde gedachten en oordelen. Na deze retraite ga je op een andere wijze om met jezelf en de mensen om je heen. Er is een nazorg traject dat bestaat uit maandelijks belcontact. Hierdoor is deze retraite blijvend en duurzaam. Methodieken die kunnen worden gebruikt zijn NLP, Voice Dialoque en transformatieve mediation. Zonodig wordt gebruik gemaakt van EMDR en energetische therapie.   

Voor wie?

  • als je vastloopt met jezelf of met anderen (bijvoorbeeld met je partner, gezin, familie, collega's of leidinggevende)
  • als je blijft piekeren en een situatie maar niet los kunt laten
  • als je overbelast ben geraakt door werk of mantelzorg
  • als je te maken hebt met een verlieservaring
  • als je beter wil omgaan met een veranderde situatie, zoals bijvoorbeeld een veranderde maatschappelijke situatie of een chronische ziekte

De Oosterhoeve heeft 4 prachtige suites (1- of 2 persoons) en het verblijf is inclusief alle maaltijden en tussendoortjes. Twee gastenverblijven zijn gelijkvloers maar niet drempelvrij.

De mooie bloementuinen, de schapenweide, het uitzicht, de maaltijden, de natuur, rust en een goed gesprek maken dat je echt even kunt bijkomen.

Prijs: € 695,00 voor de gehele week inclusief overnachting, maaltijden, programma en coaching. In sommige gevallen kan het verblijf geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Dit hangt af van de doorverwijzing en de gemeentelijke WMO-regeling en/of ziektekostenverzekeraar.

Bel of mail gerust voor meer informatie.

info@de-oosterhoeve.nl  of  nanpluymackers@gmail.com  Telefoon: 0543 - 795 461 of 06-533 99 990

 

 

naar top